Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Ankara'da Yangın Son Dakika : Son dakika haberi: Ankara'da yangın paniği! Fark etti ... _ Haberler yaşam haberleri son dakika:

Ankara'da Yangın Son Dakika : Son dakika haberi: Ankara'da yangın paniği! Fark etti ... _ Haberler yaşam haberleri son dakika:. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara i̇skitler ata sanayi sitesi'nde 3 katlı metruk binada yangın çıktı. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

Son dakika haberi: Ankara'da, hastane inşaatında yangın ...
Son dakika haberi: Ankara'da, hastane inşaatında yangın ... from foto.haberler.com
Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Haberler yaşam haberleri son dakika: Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Son dakika ankara yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Ankara'nın çukurambar semtinde bir apartmanın giriş katındaki ofiste çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. 29 mart 2019, cuma 10:19 son güncelleme: Ankara izmir son dakika yangın. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı.

Ankara son dakika yangın ile ilgili 4 haber listeleniyor. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100.

Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ...
Son Dakika: Ankara'da yaşlı bakım merkezinde yangın çıktı ... from foto.haberler.com
3 daire kullanılamaz hale geldi. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı. Yangın yerinden yükselen dumanlar anıtkabir'den de görüldü. Haberler yaşam haberleri son dakika: Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı.

Yangın sırasında kimsenin bulunmadığı binada hasar oluştu.

En son ankara yangın haberleri anında burada. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktı. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Ankara\'nın kızılcahamam ilçesinde, soğuksu milli parkı\'ndaki ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine giderek incelemelerde bulunan ankara valisi vasip şahin, gazetecilere son dakika haberi: Haberler yaşam haberleri son dakika: Başkentte bir kargo şirketinin deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Son dakika haberi ankara'da hastane inşaatında yangın! Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan plaza tahliye edilirken ankara valisi vasip şahin, yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı. Ankara dışkapı eğitim ve araştırma hastanesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi.

Son dakika: Ankara'da korkutan yangın!
Son dakika: Ankara'da korkutan yangın! from iaahbr.tmgrup.com.tr
Ankara'da bir hastane inşaatınında yangın çıktığı bildirildi. Ankara yangın haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara yangın haber sayfasında yer alıyor. Ankara'da, bir kargo şirketine ait depoda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek binanın tamamına yayıldı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Ankara'da 160 dairenin bulunduğu 16 katlı bir binada yangın çıktı. Koltuk üretildiği belirtilen fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Son dakika haberine göre ankara'da yht gar binası yakınındaki inşaatta yangın çıktı.

Ankara'nın altındağ i̇lçesi'ndeki ulus meydanı'nda bulunan 100.

Ankara valisi vasip şahin, sitelerde çıkan yangına ilişkin, hepimize geçmiş olsun. İsrail bir filistinliyi şehit etti. Bölgeye çok sayıda itfaiye grubunun gönderildiği belirtildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde bir plazada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ankara'da korkutan yangından geriye küller kaldı. Mehmet demi̇r (dha) 06.10.2019 13:22. Ankara'da söğütözü mahallesi'ndeki bir iş merkezinde yangın çıktı.yangın çıkan plaza tahliye edildi. Ankara söğütözü mahallesi'nde 17:30'da yangın çıktı. Cadde'de bulunan siteye ait bloklardan birinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İlginizi çekebilir i̇zmir'de orman yangını! Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu siteler semtindeki bir toptancıda yangın çıktı. Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı.

Ankara'da mobilyacılar sitesinde 4 katlı mobilya fabrikasında yangın çıktı ankara son dakika yangın. Ankara yangın haberi, ankara son dakika yangın, kızılcahamam yangın haberi keçiören belediyesi, kızlarpınarı caddesi'nde bir binada meydana gelen yangın sonrası.